Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tuya WIFI blind control.

Henrich

New Member
Joined
Jan 5, 2024
Messages
1
Reaction score
0
Mám problém s kalibráciou rolí cez aplikáciu Tuya.
Po zadaní otvárania cez aplikáciu Tuya je neustále vysielaný impulz a pri vysunutí rolety aplikácia neoznámi koncovú polohu a snaží sa ďalej otvárať. Taktiež pri zatváraní role príde na koniec, no aplikácia sa stále zatvára.
Podmienkou kalibrácie je koncová poloha s 0% otvorením. Ani pri zatváraní cez aplikáciu ani pri ručnom zatváraní cez spínač sa nikdy nedostanem na 0%, vždy sa zastaví na 1% aj keď je roleta v koncovej polohe.
Viete poradiť čo s tým?[Screenshot_2024-01-05-08-53-54-722_com.tuya.smart[1].jpg Screenshot_2024-01-05-08-54-12-840_com.tuya.smart[1].jpg
 
Last edited:
Znie to ako frustrujúci problém. Tento typ problému môže byť spôsobený viacerými faktormi, vrátane nastavení, kompatibility a samotnej kalibrácie. Tu je niekoľko návrhov, ako by ste mohli riešiť tento problém:

  1. Skontrolujte fyzickú inštaláciu a rolety:
    • Uistite sa, že rolety sú fyzicky správne nainštalované a že nie sú žiadne prekážky, ktoré by mohli brániť pohybu.
    • Skontrolujte, či sú rolety správne namontované a či nie sú žiadne mechanické problémy, ktoré by mohli spôsobovať zaseknutie alebo nesprávny pohyb.
  2. Skontrolujte nastavenia kalibrácie v aplikácii Tuya:
    • Skúste prejsť do nastavení kalibrácie v aplikácii Tuya a skontrolujte, či sú správne nastavené.
    • Ak je možné, skúste prejsť cez proces kalibrácie znova a uistite sa, že postupujete podľa pokynov a že kalibrácia prebieha bez problémov.
  3. Kontaktujte zákaznícku podporu Tuya:
    • Ak problém pretrváva, odporúčam kontaktovať zákaznícku podporu Tuya. Môžu vám poskytnúť konkrétne rady a podporu pre vaše zariadenia a aplikáciu.
  4. Skúste aktualizovať firmvér a aplikáciu:
    • Uistite sa, že máte nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie Tuya a že vaše zariadenia majú najnovší dostupný firmvér. Aktualizácie môžu riešiť niektoré problémy spojené s kalibráciou a ovládaním.
 
Back
Top